Carte d’or Tatlı Tarifleri - BEYAZ ÇİKOLATALI BROWNİE

BEYAZ ÇİKOLATALI BROWNİE

Beyaz çikolatayla lezzetlenen brownie...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

220 g Sana Tereyağı Lezzeti
240 g beyaz çikolata
4 yumurta
225 g toz şeker
120 g un
50 g ceviz içi (iri parçalar halinde çekilmiş)
40 g Bitter (sütsüz) çikolata (bıçak yardımıyla küçük parçacıklar halinde ufalayın)

HAZIRLANIŞI

1

Bir tavada Sana Tereyağı Lezzeti’ni eritip ocaktan alın. İçine doğranmış beyaz çikolatayı atıp karıştırarak çikolatayı eritin.

2 Yumurtaların beyazını ayırıp ayrı bir kapta şekerle çırparak iyice köpürtün. Yumurtala sarılarını ve unu erimiş Sana Tereyağı Lezzeti ile karışmış beyaz çikolataya ilave edin.
3 En son köpürttüğünüz yumurta aklı şekeri de harca ekleyip karıştırdıktan sonra, içine yağlı kağıt serdiğiniz 22-25 cm çapında yuvarlak kalıba beyaz çikolatalı brownie harcını dökün.
4 Üstüne bitter çikolata parçalarını ve cevizi serpiştirin. 180°C’de önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika arası pişirin. Fırında çıkardıktan sonra 10 dakika oda sıcaklığında bekletip, fırın kabından çıkarıp istediğiniz büyüklükte kare parçalar halinde kesip, Carte d’Or Çikolatalı Sos ile servis edin.

Carte d’or Tatlı Tarifleri - LİMONLU PERDE PİLAVI LİMONLU PERDE PİLAVI
Carte d’or Tatlı Tarifleri - SEBZELİ TAVUKLU BOHÇA SEBZELİ TAVUKLU BOHÇA