Carte d’or Tatlı Tarifleri - BEZELİ KUP

BEZELİ KUP

Bezeleri çilekli dondurma yardımıyla renkli bir hale getirmek bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 adet beze
20g çifte kavrulmuş fındık
60g bitter çikolata
10ml Drambui (1 çorba kaşığı)
Carte d’Or Classic Çilekli Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Fındıkları robotta çekin. Çikolatayı benmari usulü eritin ve üzerine bir çeşit viski likörü olan Drambui’den 1 kaşık ekleyin.

2 Kuplara 2 adet beze koyun. Üstüne 1 top Carte d’Or Classic Çilekli Dondurma’yı koyarak kabınız dolana kadar devam edin.
3 Son olarak Carte d’Or Çikolatalı Sos döküp, ufaladığınız fındıklarla süsleyerek servis yapın.