Carte d’or Tatlı Tarifleri - BROWNIE

BROWNIE

Brownie'nin kendisi zaten çok lezzetli iken üzerine eklenen Carte d'Or Kaymaklı Dondurma ile lezzet daha da artıyor...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 bardak ceviz (110 g)
3 adet yumurta 1 bardak un (125 g)
1 bardak toz şeker (170 g)
2 çorba kaşığı kakao (30 g)
½ bardak margarin (80 g)
1 paket vanilya
2 çay kaşığı kabartma tozu
Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma (2 kaşık)

HAZIRLANIŞI

1

Şeker ve yumurtaları beyazlaşıncaya kardar çırpın. Azar azar unu ilave edin. Kakao, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.

2 Margarini eritin , ılınana kadar bekleyip hamura ilave edin ve iyice karıştırın. Yağlı kağıdı yaydığınız tepsiye koyun. Önceden 200 derece ısıttığınız fırında pişirin.
3 Soğuyunca kare kare kesin. Carte d’Or Kaymaklı Dondurma ile servis yapın.