Carte d’or Tatlı Tarifleri - CARTE D’OR ÇİLEK MUCİZESİ VE  MİLFÖY’ÜN AŞKI

CARTE D’OR ÇİLEK MUCİZESİ VE MİLFÖY’ÜN AŞKI

Milföy tabanları ile yapılan Carte d’Or’lu pastalara kim hayır diyebilir ki?

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Carte d'Or Selection Çilek Mucizesi (ya da Carte d’Or Selection Cheesecake Ziyafeti)
6 adet hazır milföy hamuru
100 gr krem şanti
1 yemek kaşığı pudra şeker

HAZIRLANIŞI

1

Fırını 220 derecede önden ısıtın. (Fırınınız fan destekli ise 200 derecede ısıtın.)

2 Milföyleri yuvarlak bir şekilde kesin, yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin ve üzerilerine çatal ile delikler açın.
3 İyice kabarana kadar yaklaşık 19 dakika pişirin.
4 Milföyleri fırından çıkarıp enine ortadan ikiye kesin, kesili tarafları yukarı bakacak şekilde dizerek 2 dakika daha pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
5 Pastayı oluşturmak için önce tabana bir milföy hamuru yerleştirin. Üzerine bir top Carte D’or Selection Çilek Mucizesi koyun. Alternatif olarak Carte D’or Selection Cheesecake Ziyafetini de öneriyoruz. En üste bir milföy hamuru yerleştirin.
6 Üzerine koyup pudra şekeri ile süsleyerek servis edin.