Carte d’or Tatlı Tarifleri - Carte d'Or Eşliğinde Pratik Şeftali Dilimleri

Carte d'Or Eşliğinde Pratik Şeftali Dilimleri

Dondurmalı tatlılar az malzeme ile hazırlanmasına ragmen daha zengin lezzet arayanların vazgeçilmezi...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte D’Or Kaymaklı Dondurma (100g/200ml)
4 adet Nektarin
2 yemek kaşığı elma suyu
15g Antep fıstığı (kabuksuz)

HAZIRLANIŞI

1

Nektarinleri ortadan iyiye kestikten sonra çekirdeklerını çıkarın.

2 Yarım Nektarinleri tekrar dilimleyin
3 Nektarinleri servis tabağına alıp üzerlerine elma suyunu gezdirip
4 1 top Carte D’Or Kaymaklı dondurma koyun.
5 Antep fıstıklarını bıçak yardımıyla kıyın.
6 Dondurmalı tatlıyı dövülmüş Antep fıstığı ile süleyip bekletmeden soğuk olarak servis edin