Carte d’or Tatlı Tarifleri - CARTE D’OR VANİLYALI PUDİNGLİ ŞEFTALİLİ TART

CARTE D’OR VANİLYALI PUDİNGLİ ŞEFTALİLİ TART

Vanilyalı puding ve şeftalinin değişik tad karışımı karşısında şakına döneceksiniz.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 kg şeftali
1 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı esmer şeker
1 paket Carte d’Or vanilyalı puding
1 paket bebe bisküvisi
1 çorba kaşığı eritilmiş margarin
750 ml süt puding için

HAZIRLANIŞI

1

750 ml süte Carte d’Or Vanilyalı Pudingi ekleyerek hazırlayın.

2 Şeftalileri soyup ince ince dilimleyin. Tavada erittiğiniz margarinin içine ekleyerek, orta ateşte esmer şekerle karamelize olana kadar pişirin.
3 Bir borcamın altına karamelize şeftalileri yerleştirin. Üzerine vanilyalı pudingi dökün. Pudingin soğuması için tartınızı dolaba koyun.
4 Rondoda çektiğiniz bebe bisküvilerine eritilmiş margarini ekleyip karıştırın. Dolaptan çıkardığınız sertleşmiş pudingin üzerine bisküvileri sık olacak şekilde yayın.
5 Tatlınızın soğumasın için buzdolabında iki saat bekletin. Buzdolabından çıkardıktan sonra tartınızı ters çevirip servis edin.