Carte d’or Tatlı Tarifleri - CARTE D'OR'DAN KUPTA PUDİNG

CARTE D'OR'DAN KUPTA PUDİNG

Muz ve bisküvinin Carte d'Or Kakaolu Puding ile tatlı buluşması...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Carte d’Or Kakaolu Puding
2 adet Muz
Yarım paket tam buğday ya da yulaflı bisküvi
Süt
1 Kaşık yağ

HAZIRLANIŞI

1

Carte d’Or Kakaolu Pudingi üzerinde belirtilen tarifine göre 750 ml süt ile hazırlayın.

2 Pişirdiğiniz pudingi Kaselere 1-2 parmak kalınlığında dökün.
3 Muzlarınızı dilimleyin. 1 kaşık yağı tavaya muzların yapışmaması için koyun.
4 Dilimlediğiniz muzları tavaya yerleştirin.
5 Dilerseniz üzerine bir tutam toz şeker serpebilirsiniz.
6 Muzları altı üstü çok az renk değiştirene kadar 1-2 dakika kızartabilirsiniz.
7 Fazla pişirmemeye dikkat edin.
8 Bisküvileri kırıp ufalayın ve pudingi döktüğünüz kaselere 2 tatlı kaşığı kadar koyun.
9 Üzerine hazırladığınız muzları tek kat kaplayacak şekilde dizin.
10 Üzerine de kupu dolduracak kadar pudingi dökün.
11 Hazırlamış olduğunuz pudingi dilerseniz bir top Carte d’Or dondurma ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.