Carte d’or Tatlı Tarifleri - Carte d’Or’lu Meyve Şöleni

Carte d’Or’lu Meyve Şöleni

Klasik İngiliz ‘Eton Mess’ yaz reçetesine küçük bir Carte d’Or dokunuşu yapacağız.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte D’or Kaymaklı Dondurma (100g/200ml)
100 g çilek (doğranmış)
100 g ahududu
1 yemek kaşığı (45 ml)
Balzamik sirke veya Nar ekşisi
1 yemek kaşığı pudra şekeri
4 adet Beze (orta boy)
Süslemek için; 4 yaprak nane
4 adet yarım çilek

HAZIRLANIŞI

1

Meyve karışımı için; bir kase içerisine doğranmış çilek, ahududu, balzamik sirkeyi/nar ekşisini ve pudra şekerini koyup karıştırın.

2 Ayrı bir kap içerisinde bezeleri elinizle küçük parçaçıklar halinde ufalayıp içine Carte d’Or Kaymaklı Dondurmayı ekleyerek karıştırın.
3 En son olarak içine meyve karışımınını da ilave edin.
4 Carte d’Or Kaymaklı Dondurma ve meyveli bezeleri cam kaselere alıp taze nane yaprakları ve çilekler ile süsledikten sonra bekletmeden soğuk olarak servis edin.