Carte d’or Tatlı Tarifleri - ÇİKOLATALI SUFLE

ÇİKOLATALI SUFLE

Geleneksel Fransız lezzeti... Çikolata bağımlılarının bir numaralı tercihi olan sufle ile fark yaratan kaymaklı dondurmanın muhteşem uyumu.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

150 g acı çikolata
100 g tereyağı (5 çorba kaşığı)
2 adet yumurta
2 adet yumurta sarısı
1 kahve fincanı toz şeker (60g)
2 çorba kaşığı un (40g)
4 top Carte d’Or Kaymaklı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Çikolatayı ve tereyağını küçük bir tencereye koyun. Kısık ateşte çikolata eriyip yumuşayana kadar pişirin.

2 Yumurta, yumurta sarısı ve şekeri karıştırma kabına koyup beyazlaşana kadar çırpın. Yavaşça unu ekleyin. Hazırladığınız karışımı çikolataya karıştırın.
3 4 adet porsiyonluk fırın kabını yağlayın ve hazırladığınız karışımı paylaştırın.
4 Önceden 180 C derecede ısıttığınız fırınınızda 12 – 15 dakika kabarana kadar pişirin.
5 Sıcak tatlınızı Carte d’Or Kaymaklı Dondurma ile servis yapın. İsterseniz Carte d’Or Çikolatalı Sos ile süsleyebilirsiniz.