Carte d’or Tatlı Tarifleri - DONDURMALI KAYGANA

DONDURMALI KAYGANA

Haftasonu kahvaltılarında sevdiklerinizi şaşırtabileceğiniz, farklı bir lezzet...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

5 yemek kaşığı un (100 gr)
3 yumurta
1 su bardağı süt (140 ml)
1 kahve fincanı bal (70 ml)
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 yemek kaşığı margarin veya tereyağı (20 gr)
1 avuç fıstık (20 gr)
Birer kaşık Carte d’Or Classic Kaymaklı ve Sütlü Çikolatalı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Yumurta, süt, un ve kabartma tozunu çırparak koyu bir bulamaç elde edin. Tavaya yağı koyun. Eriyince hazırladığınız hamurdan kaşık kaşık dökün. Her iki yüzünü de kızartıp tabağa alın.

2 Balı, 1 bardak su ile ısıtıp eritin ve hazırladığınız kayganaların üstüne dökün.
3 Fıstıkları robotta çekin. Birer kaşık dondurma ve fıstıkla servis yapın.