Carte d’or Tatlı Tarifleri - FIRINDA ELMA

FIRINDA ELMA

Tarçın ve karanfilin farklı bir tat kazandırdığı elmanın dondurma ile birleşimi....

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2 adet elma
1 bardak toz şeker (170 g)
1 tatlı kaşığı tarçın (5g)
5-6 adet karanfil
Carte d’Or Classic Limon – Karadut Carte d’Or Classic Vanilyalı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Elmaları soyup ikiye kesin ve çekirdekli kısmını çıkartın. Elmaları fırın kabına toz şeker, karanfil ve tarçın ile yerleştirin.

2 Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında elmalar yumuşayıp suyu hafifçe karamelleşene kadar pişirin ve ılınmaya bırakın.
3 Servis tabağına alıp Carte d’Or Classic Limon, Karadut ve Carte d’Or Classic Vanilyalı Dondurma ile servis yapın. İsteğe göre çekilmiş fındık veya cevizle de süsleyebilirsiniz.