Carte d’or Tatlı Tarifleri - FIRINDA KAHVELİ ELMA

FIRINDA KAHVELİ ELMA

Sürpriz elmanın içinde yulaflı bisküvi, kahve ve bal çıkıyor, dondurmayla lezzetleniyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

● Yarım paket yulaflı bisküvi
● 2 çay kaşığı hazır kahve
● Bal
● 2 adet elma
● 2 çorba kaşığı kaynar su
Üzeri için
● Carte d’Or Classic Vanilyalı Light Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Yulaflı bisküviyi elinizle parçalayıp içine bal, kahve ve kaynar suyu ekleyin. Elmaların sapını ve ortasını çıkartın.

2 Çekirdekli kısmını biraz daha oyup, içine harcı yerleştirin.
3 Elmanın en üstüne biraz daha biskuvi paçası koyup, aliminyum folyoyla kapatılmış fırın tepsinde 160oC'de 12 dakika pişirin.
4 Yanında Carte d’Or Classic Vanilyalı Light Dondurma ile ılık servis edin.
5 Bengi’nin Önerisi: Kahve yerine tarçın da kullanabilirsiniz.