Carte d’or Tatlı Tarifleri - Hindistan Cevizli Çikolatalı Parfe

Hindistan Cevizli Çikolatalı Parfe

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 rozet şekilli top Carte d’Or Selection Çikolata Karnavalı
4 dilim yuvarlak kesilmiş çikolatalı kek
Bitter çikolata sosu Çikolatalı Hindistan cevizli truff
Taze Hindistan Cevizi Rendeleri:
(Hindistan cevizinin kabuğunu içinden ayırıp sebze soyucu ile dilimleyin.)

HAZIRLANIŞI

1 Servis tabağına bir miktar Carte d’Or Çikolatalı Sos koyalım.
2 Yuvarlak çikolatalı keki bu sosun üstüne tam tabağın ortasına gelecek şekilde koyalım.
3 Rozet şekilli bir top Carte d’Or Selection Çikolata Karnavalı dondurmasını kekin üstüne koyalım.
4 Çikolatalı Hindistan cevizli truff’ümüzü kekimizin yanına koyalım.
5 Tatlımızı taze Hindistan cevizi rendeleri ile süsleyelim.