Carte d’or Tatlı Tarifleri - HİNDİSTAN CEVİZLİ DONDURMA SANDVİÇLERİ

HİNDİSTAN CEVİZLİ DONDURMA SANDVİÇLERİ

Sıcak yaz günlerinde evde yapılacak en güzel tatlı tarifi... Pratik ve bir o kadar lezzetli sandviçleri hazırlarken bile iştahınız kabaracak.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma
50 gr çikolata
8 adet bisküvi
½ su bardağı hindistan cevizi

HAZIRLANIŞI

1

Küçük bir kase içine çikolataları kırın ve kaynayan su dolu tencerenin üzerinde benmari usulü eritin.

2 Bir tepsiye bisküvileri yerleştirin, her birinin üzerine erimiş çikolatayı yayın.
3 Bisküvilerin üzerine hindistan cevizini serpin ve çikolatanın donması için 5 dakika dondurucuda bekletin.
4 Dondurucudan bisküvileri çıkarın ve 4 tanesini ters çevirin.
5 Tatlı tarifini tamamlamak için ters çevirdiğiniz bisküvilerin üzerine 1 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma koyun. Kalan bisküvileri dondurmaların üzerine kapatıp hafifçe bastırarak sandviç haline getirin.