Carte d’or Tatlı Tarifleri - HURMALI VE ARMUTLU ÇITIR MİLFÖY

HURMALI VE ARMUTLU ÇITIR MİLFÖY

Çıtır çıtır milföy katları arasına sızmış dondurmanın lezzeti, hurma ve armutla zenginleşiyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 paket milföy hamuru
1 adet yumurta
1 çorba kaşığı margarin (eritilmiş)
3 çorba kaşığı pudra şekeri
4 adet armut
16 adet hurma
1 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı şeker
Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma
Servis için Carte d’Or Karamelli Sos

HAZIRLANIŞI

1

Milföy hamurlarını 12 adet dikdörtgen elde edecek şekilde ikiye kesin.

2 Fırın tepsisine yerleştirip üzerine çırptığınız yumurta ve erimiş margarini sürün.
3 Son olarak üzerine pudra şekeri eleyerek kızarana kadar önceden ısıtılmış 180°C’lik fırında pişirin.
4 Soyduğunuz armutları ve çekirdeklerini çıkartıp dilimlediğiniz hurmaları margarin ve şekerle yumuşayana kadar pişirin.
5 Soğumuş milföy diliminin üzerine 3 top Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma koyup üzerine bir kat daha milföy ekleyin.
6 İkinci kata hazırladığınız armut ve hurma karışımını sürüp üzerine bir kat daha milföy ilave edin.
7 Pudra şekeri ve karamelli sos ile servis edin.