Carte d’or Tatlı Tarifleri - KADAYIF YATAĞINDA CARTE D’OR TAVUKGÖĞSÜ

KADAYIF YATAĞINDA CARTE D’OR TAVUKGÖĞSÜ

Geleneksel tariflerden biri olan Tavukgöğsü'nü bir de Carte d'Or ailesi ile deneyin.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 paket Carte d’Or Tavukgöğsü
Tel kadayıf
2 çorba kaşığı margarin
500 ml Süt
1 yemek kaşığı margarin (tavukgöğsü için)

HAZIRLANIŞI

1

Tel kadayıfları erittiğiniz margarinle harmanlayıp bir Borcam'ın altına sererek 180 derecede 12 dk pişirin.

2 500 ml süte Carte d’Or Tavukgöğsünü dökün ve karıştırarak hazırlayın. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısarak 1 yemek kaşığı margarin ekleyin. 3-4 dakika daha kıvam alıncaya kadar karıştırmaya devam edin.
3 Hazırladığınız Carte d’Or Tavukgöğsü’nü kadayıfların üzerine dökün. Oda sıcaklığında soğuttuktan sonra dolaba koyun.
4 Dolaptan çıkarıp dilimleyerek servis ettiğiniz tavukgöğsünü üzerinde Carte d’Or Karamel Sosu ya da Carte d’Or Meyve Şöleni Sosu ile de servis edebilirsiniz.