Carte d’or Tatlı Tarifleri - KARAMELİZE MUZLU DONDURMA

KARAMELİZE MUZLU DONDURMA

Karamel sosuyla lezzetlenen muza,vanilyalı dondurma eşlik ediyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

3 adet muz
2 çorba kaşığı margarin
5 top Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma
Karamelli Sos için 3 çorba kaşığı bal
3 çorba kaşığı esmer şeker
1 çorba kaşığı margarin
1 çay bardağı krema
1/2 çay kaşığı vanilya

HAZIRLANIŞI

1

Muzları halka halka kesin.

2 Orta-yüksek ateşte yanan ocağı tavanızı koyup ısıtın.
3 Tava ısındığında margarini eritip muzları ekleyin.
4 Muzların her iki tarafı da kızarana ve yumuşayana kadar,yaklaşık 3 dakika süre ile kızartın.
5 Muzlar kızardıktan sonra tavadan alıp bir tabağa