Carte d’or Tatlı Tarifleri - KARAMELLİ BEZE

KARAMELLİ BEZE

Üç özel lezzetin birlikteliğinden doğan aroma,dondurmanın katkısıyla zirveye ulaşıyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1/2 çay kaşığı tuz
1 bardak kırılmış fındık
Carte d'Or karamelli sos 
Carte d'Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

4 yumurta beyazını iyice kurulanmış bir kapta mikser ile çırpın

2 Köpürünce içine yavaş yavaş tuzu ve şekeri ekleyin
3 Mikseri kaldırınca bezenin ucu havada kalıncaya kadar çırpın
4 Kırılmış fındığı tavada kavurup,yavaşça beze karışımına yedirin
5 Yağlı kağıtla katlanmış fırın tepsisine çay tabağı büyüklüğünde yayın
6 Üzerine karamelli sos koyup,önceden ısıtılmış 100 C'lik fırında 60 dakika pişirin
7 Soğuyan bezelerin arasına Carte d'Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma toplarını yerleştirip,üzerine bir kat daha bez koyun,karamelli sos ile servis edin