Carte d’or Tatlı Tarifleri - KARAMELLİ BROWNİE

KARAMELLİ BROWNİE

Karamelle lezzetlenen browni,dondurmayla tamamlanıyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Browni için 1 su bardağı şeker
3 adet yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
4 çorba kaşığı kakao
200 gr bitter çikolata
1 paket  şekerli vanilin
1 tutam tuz
Karamel için 1 su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı su
1 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı margarin
Servis için Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Bitter çikolatayı eritip browni'nin tüm malzemesiyle birlikte,hamur iyice parlayana kadar karıştırın.

2 Yağlı kağıt kapladığınız fırın kabına dökün.
3 Küçük bir tencerede şeker ve suyu orta ateşte,karıştırmadan pişirin.
4 Altın rengi aldığında,dikkatlice krema ve margarini ekleyin ve hızlıca karıştırın.
5 Bir parça folyonun üzerine dökerek buzlukta karamel sertleşinceye kadar soğutun.
6 Sertleşen karameli tezgaha vurarak parçalara ayırın ve browni hamuruna saplayın.
7 Önceden ısıtılmış 180 C'lik fırında 20 dakika pişirin,20 dakika dinlendirip Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma ile servis edin.