Carte d’or Tatlı Tarifleri - KARAORMAN PASTASI

KARAORMAN PASTASI

Klasik Karaorman Pastası'nın dondurmalı yorumu iştah kabartacak güzellikler...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Keki için 1 paket Carte d'Or Kakaolu Kek veya 2 paket Hazır Pandispanya
Harç için 1 kutu Carte d'Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma
1 çay bardağı çikolata parçacıkları
1 su bardağı vişne
1 paket Carte d'Or Krem Şanti
Servis için 1 paket Carte d'Or Krem Şanti Carte d'Or
Çikolatalı Sos
Çikolata Rendesi Vişne (süslemek için)

HAZIRLANIŞI

1

Hazır kakaolu paket üzerindeki talimatlara göre oval bir kalıpta pişirin

2 Soğuyunca enlemesine 3 eşit parçaya bölün
3 İlk parçayı oval kek kalıbının tabanına yerleştirin(Keki kendiniz pişirmek istemezseniz,pandispanya da kullanabilirsiniz.)
4 Üzerine küçük toplar halinde dondurmayı yayın,aralarına çırptığınız krem şantiyi,vişneleri ve çikolata parçacıklarını yerleştirin
5 Aynı işlemi ikinici kat için de tekrarlayıp sonuncu kek ile üzerini kapatın ve yapışması için iyice bastırın
6 Pastayı bir saat derin dondurucuda tutun ve ardından etrafını krem şanti ile kaplayın
7 Pastanızın üzerini rendelediğiniz bitter çikolata ve vişnelerle süsleyin
8 Dilimleyerek çikolatalı sos ile servis edin