Carte d’or Tatlı Tarifleri - KATLI YAZ PASTASI

KATLI YAZ PASTASI

Muzlar,çilekler,böğürtlenlerle oluşturulan bu pasta şık görüntüsüyle bir gökkuşağı gibi...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 paket vanilyalı Carte d'Or puding 1 paket Carte d'Or Krem Şanti 2 su bardağı çilek 1 su bardağı böğürtlen ya da yaban mersini 2 adet muz 1/2 çay bardağı limon suyu 1 paket hazır pandispanya 1 paket kedi dili bisküvi 1 kutu Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma 1 kutu Carte d'Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Pandispanyayı ikiye bölün

2 Derin bir cam kabın tabanına pandispanyanın bir parçasını yerleştirip üzerine cam kasenin kenarını kaplayabilecek şekilde bir sıra ikiye bölünmüş kedi dili bisküvisi yerleştirin
3 bisküvileri ayakta tutabilmek için vanilyalı puding ile krem şantiyi koyun
4 Şanti katının üzerine limon suyuyla harmanladığınız böğürtlenleri (ya da yaban mersinlerini),camdan gözükecek şekilde muntazam dizin
5 Üzerine kaymaklı dondurma toplarını yerleştirin.
6 Ye ni bir kat yapmak için tekrar pandispanya ,kedi dili sırası,puding ve şanti koyup bu sefer dilimlediğiniz muzları yerleştirin.
7 Son pandispanya katını da hazırlayıp pastanın en üst katını çileklerle kaplayın.
8 Pastanızın en üstünü sütlü çikolatalı dondurma topları ile doldurun.
9 Yaz pastanızı dolapta 2 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz