Carte d’or Tatlı Tarifleri - KAVUN YATAĞINDA DONDURMA

KAVUN YATAĞINDA DONDURMA

Kavun ile dondurmanın ferahlatan buluşması yaz aylarında favoriniz olacak.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2 küçük papaya (kavun da kullanılabilir )
2 misket limon
4 çay kaşığı ufalanmış fındık
Carte d’Or Classic Light Kaymaklı Dondurma (1 top)

HAZIRLANIŞI

1

Meyvenizi ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın.

2 Misket limonu her yarımın içine sıkın.
3 Her yarıma 1er top Carte d’Or Classic Light Kaymaklı Dondurma koyun.
4 Üzerine fındık parçalarını dökerek servis edin.