Carte d’or Tatlı Tarifleri - KAYISI REÇELLİ MİNİ KEK

KAYISI REÇELLİ MİNİ KEK

Reçelle tatlandırılan mini kekler, çay saatlerinizin vazgeçilmezlerinden biri olacak.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Kek için 2 bardak un
1 çay bardağı şeker
1 paket Carte d'Or kabartma tozu
1 paket şekerli vanilin
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tutam tuz
2 adet yumurta
Harç için 2 çorba kaşığı krema
1 bardak kayısı reçeli
Servis için Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Kek malzemelerinin tümünü bir kapta iyice karıştırın

2 Her tarafını yağladığınız mini kek kalıplarına dökün
3 Her birinin üzerine 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli ile krema karışımını ekleyin
4 Önceden ısıtılmış 180 C'lik fırında 15 dakika pişirin.Kayısılı mini kekleri,kaymaklı dondurma ile sıcak servis edin.