KAYISILI PANNA COTTA
Carte d’or Tatlı Tarifleri - KAYISILI PANNA COTTA

KAYISILI PANNA COTTA

Klasik tatlıların dışında deneyim yaşamak isteyenlere Carte d’Or Selection Cheesecake Ziyafeti ile taçlandırılan, kaysısılı mucize…

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

200 ml süt
2 tatlı kaşığı toz jelatin
6 adet kayısı
25 gram bal
4 top Carte d’Or Selection Cheesecake Ziyafeti

HAZIRLANIŞI

1

Sütü kaynatın, ocaktan alıp jelatini içine dökün ve karıştırn.

2 Carte d’Or Selection Cheesecake Ziyafeti’ni bir kaseye alıp üzerine hazırladığınız sıcak sütlü karışımı dökün ve karıştırın.
3 Panna Cotta karışımını dört adet kaseye bölüşütürün ve buzdolabında 2 saat soğutun.
4 Dilimlediğiniz kayısılarınızın üzerine bal dökerek tepsinizin üzerine dizin.
5 Önceden ısıttığınız ızgara fırınınızda kayısılarınızı karamelize olana kadar 6-8 dakika bekletin.
6 Panna Cotta’nızı hazırladığınız kayıslarınızla servis edin.