Carte d’or Tatlı Tarifleri - MEYVELİ MİNİ KEKLER

MEYVELİ MİNİ KEKLER

Meyveyle tatlandırılan minik kekler, çay saatlerinizin vazgeçilmezlerinden biri olacak.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 su bardağı kuru üzüm (200 gr)
20 adet frambuaz (125 gr)
15- 16 adet çilek (200 gr) / dondurulmuş veya kuru çilek kullanılabilir.
1 fincan süt (75 ml)
1 fincan un (40 gr)
1 fincan toz şeker (60gr)
2 adet yumurta
Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Kuru üzüm, frambuaz ve çileği yanmaz mini fırın kaplarına sıkıştırarak tek sıra halinde dizin. Krema, süt, un, toz şekeri 2 adet yumurta ile çırpın. Bu karışımı azar azar fırın kaplarına döküp, tahta bir kaşıkla üstlerini düzeltin.

2 Önceden 200 derecede ısıttığınız fırınınızda üstleri kızarana kadar pişirin.
3 Ilık veya tercihinize göre sıcak olarak Carte d’Or Kaymaklı Dondurma ile servis yapın.