Carte d’or Tatlı Tarifleri - MİNİK ÇİKOLATALI KAPLAR

MİNİK ÇİKOLATALI KAPLAR

Çikolata krizinizi en kısa sürede bitirebilecek olan bu tarif, Carte d’Or Selection Çikolata Karnavalı ile daha da güzel...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte d’Or Selection Çikolata Karnavalı 
2/3 su bardağı krema
1 yemek kaşığı şeker
100 g siyah çikolata
4 adet bisküvi

HAZIRLANIŞI

1

Krema,şeker ve çikolatayı küçük bir tencereye koyun, kaynayana kadar sürekli karıştırın.

2 Kaynamaya başladıktan sonra bir dakika daha karıştırarak kaynatın, daha sonra soğumaya bırakın.
3 4 adet küçük seramik veya porselen servis kabının içine birer top Carte d’Or Selection Çikolata Karnavalı’ndan koyun; dondurma toplarını bastırarak kabın altına yapışmasını sağlayın.
4 Soğutulmuş çikolata karışımını dondurmanın etrafına dökün ve iyice kaplayın.
5 Tatlınızı 20 dakika dondurun.
6 Bisküvi ile süsleyerek servis edin.