Carte d’or Tatlı Tarifleri - Muz Yatağında Çikolata Soslu Carte d'Or

Muz Yatağında Çikolata Soslu Carte d'Or

Muz ve dondurmanın vazgeçilmez çekiciliğini karamel ile bütünlemek...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2 top Carte D’Or Krem Karamel (56g/100ml)
1 adet Muz (halka halka doğranmış)
1 yemek kaşığ (15g )
Carte d’Or Çikolata sosu
1 tatlı kaşığı (3g) esmer şeker

HAZIRLANIŞI

1

Tavada esmer şekeri eritip içine doğranmış muzları ilave edip orta ateşte muzları karamelize edin.

2 Karamelize olan muzları servis tabağına alıp üzerlerine Carte d’Or Çikolata sosundan gezdirin.
3 Servis tabağındaki karamelize muzların yanına 1 top Carte d’Or Krem Karameli koyup üzerini esmer şeker ile süsleyip bekletmeden servis edin.