Carte d’or Tatlı Tarifleri - Orman Meyveleri Eşliğinde Carte d'Or

Orman Meyveleri Eşliğinde Carte d'Or

Aromaların fantastik kombinasyonu olan bu sosu sizin favoriniz olan Carte d’or ile taçlandırın. Antep fıstıklı,bitter çikolata, karamel parçaçıklı, kaymaklı Carte d’Or ile bu tarif bir harika!

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Antep Fıstıklı, Bitter Çikolata, Karamel Parçaçıklı, Kaymaklı Carte d’Or (100 g/200 ml)
100 g karışık dondurulmuş kırmızı meyve
1 yemek kaşığı ince toz şeker
1 ½ yemek kaşığı vişne suyu
½ yemek kaşığı çekilmiş karabiber
Süslemek için: 4 adet çilek (doğranmış)
Ufalanmış dondurma külahi veya gofret parçaları

HAZIRLANIŞI

1

Tencerenin içerisine dondurulmuş meyveleri, şekeri ve vişne suyunu koyup karıştırın. Sosu kaynayana kadar karıştırarak pişirmeye devam edin.

2 Daha sonra karabiberi ekleyip kısık ateşte 2 dakika daha pişirin. 4 top Antep fıstıklı,bitter çikolata, karamel parçaçıklı, kaymaklı Carte d’Or’u servis bardaklarına koyun ve içerisine yerleştirin.
3 Karışımın üzerine ılık meyve sosunu dökün.
4 Dilimlenmiş çilek ve ufalanmış dondurma külahı veya gofret parçaları ile süsledikten sonra bekletmeden soğuk olarak servis edin.