Carte d’or Tatlı Tarifleri - PESPEMBE TART

PESPEMBE TART

Carte d’Or Light Çilekli Dondurma ve frenk üzümünün muhteşem uyumuyla ortaya çıkan bir lezzet...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

200 g Frenk üzümü
(1 su bardağı civarında)
125 g frambuaz (20 adet gibi)
200 g çilek (15-16 adet)
1 paket krema (200 ml)
1 fincan süt (75 ml)
1 fincan un (40 g)
1 fincan toz şeker (60 g)
2 adet yumurta
Carte d’or Light Çilekli Dondurma (2 kaşık)

HAZIRLANIŞI

1

Frenk üzümü, frambuaz ve çileği ayıklayıp yıkayın. Fırın kabını yağlayın ve meyveleri tek sıra halinde sıkışık olarak dizin.

2 Krema, süt, un ve toz şekeri 2 adet yumurta ile çırpın. Bu karışımı azar azar meyvelerin üstüne döküp tahta bir kaşıkla üstlerini üzeltin. Önceden 200 derecede ısıttığınız fırınınızda üstleri kızarana kadar pişirin.
3 Ilık veya tercihinize göre sıcak olarak Carte d’or Light Çiçekli Dondurma ile servis yapın. İsterseniz çilekli sos ile süsleyebilirsiniz.