Carte d’or Tatlı Tarifleri - PRATİK CARTE D'OR'LU CRÈME BRÛLÉE

PRATİK CARTE D'OR'LU CRÈME BRÛLÉE

Dondurma sevenler için yepyeni ve oldukça lezzetli olan Carte d'Or Creme Brulee favoriler arasında yerini hazırladı.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

8 top Carte d’Or Classic Karamel Parçalı Kaymak
12 adet frambuaz veya çilek
8 çay kaşığı esmer şeker

HAZIRLANIŞI

1

4 adet ufak porselen kap alın ve her birinin içerisine 3 adet frambuaz/çilek yerleştirin.

2 Üzerine birer top Carte d’Or Classic Karamel Parçalı Kaymak ilave edin. Dondurmaları kabın içini kaplayacak bastırın ve üzerini bir spatula ile düzleştirin.
3 Porselen kapları 20 dakika boyunca buzlukta dondurun.
4 Bu tatlı tarifi tamamlamadan önce buzluktan çıkardığınız porselen kaplardaki dondurmaların üzerine 2 çay kaşığı esmer şeker serpin ve ocak çakmağı ile karamelize olana kadar yakın. Hızlıca servis edin.