Carte d’or Tatlı Tarifleri - TAHİNLİ CEVİZLİ KEMALPAŞA

TAHİNLİ CEVİZLİ KEMALPAŞA

Şerbetli tatlılar arasında en sevilenlerden biri olan Kemalpaşa, Carte d’Or Kaymaklı dondurmayla damak tadınıza zenginlik katacak bir lezzete dönüşüyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Kemalpaşa için: 1 paket hazır kemalpaşa tatlısı
3 su bardağı su
1 limonun rendesi ve suyu
2 su bardağı toz şeker
Sosu ve Servisi için
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 küçük kase tahin
Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

3 su bardağı su, şeker ve limon suyu ve rendesini bir taşım kaynatın.

2 Sonra içine kemalpaşa tatlılarımızı yerleştirip kısık ateşte yumuşacık olana kadar 15 dakika kadar pişirin.
3 Servis tabağınıza aldığınız kemalpaşa tatlınızın üzerine bir top Carte d’Or Classic Kaymaklı dondurma ekleyin.
4 Lezzet katması için üzerinde tahin gezdirin ve ceviz rendenizi serpin.