Carte d’or Tatlı Tarifleri - TAZE MEYVELİ BEZE

TAZE MEYVELİ BEZE

İki özel lezzetin birlikteliğinden doğan aroma, dondurmanın katkısıyla zirveye ulaşıyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2 su bardağı pudra şekeri (250 gr)
4 yumurta akı
2 portakal (veya başka bir mevsim meyvesi)
1 paket vanilya
1 kaşık Carte d’Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Pudra şekerini, oda sıcaklığındaki yumurta aklarını ve vanilyayı mikserde koyu kıvamlı kar haline gelene dek çırpın. Yapışmaz yüzeyli bir tencereye koyun ve kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin.

2 Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine aralıklı olarak kaşıkla yayın. Önceden 150 derecede ısıttığınız fırında 45 dakika kadar pişirin.
3 Meyveleri soyup dilimleyin ve soğuyan bezelerden birinin üstüne yerleştirin. Üzerine Carte d’Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma koyduktan sonra diğer beze ile kapatın, sandviç görüntüsü verin.