Carte d’or Tatlı Tarifleri - VİŞNELİ EKMEK TATLISI

VİŞNELİ EKMEK TATLISI

Vişnenin Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma ile mükemmel lezzetini yakalayın...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

10 dilim tost ekmeği
5 çorba kaşığı tereyağı veya margarin (75 g)
750 g vişne
4 bardak toz şeker (680 g)
Carte d’Or Classic Vanilyalı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Tost ekmeklerinin kenarlarını ince olarak kesin ve fırın tepsisine dizip hafifçe kızartın. Ekmekler sıcakken her iki yüzüne de yağ sürüp tekrar tepsiye dizin.

2 Vişnelerin çekirdeklerini çıkartıp toz şeker ve 1 bardak su ile tencereye koyun. 5 dakika kaynatıp ateşten alın. Vişneleri sıcakken ekmeklerin üstüne yedirin. Fırını 170 C derecede ısıtın. Ekmekler suyu iyice çekene kadar pişirin.
3 Spatula yardımıyla servis tabağına alıp, soğumaya bırakın. Carte d’Or Classic Vanilyalı Dondurma ile servis yapın.