CARTE D'OR Tarifler - ARMUT VE DONDURMALI KREPLER
Carte d'Or Tarif - ARMUT VE DONDURMALI KREPLER

ARMUT VE DONDURMALI KREPLER

<p>Krep kimsenin hayır diyemeyeceği, yaz g&uuml;nlerine yakışan hafif, lezzetli ve pratik bir tatlı... &Uuml;stelik armut ve kaymaklı dondurmayla beraber daha da g&uuml;zel.</p>

MALZEMELER

<p>4 top <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> <br />2 adet armut (&ccedil;ekirdekleri alınmış, soyulmuş) <br />50 gr şeker <br />50 ml su <br />4 adet hazır krep <br />2 &ccedil;ay kaşığı esmer şeker <br />1/4 su bardağı fıstık</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Armutları ince ince dilimleyin, k&uuml;&ccedil;&uuml;k bir tencerede su ve şeker ile yavaş&ccedil;a pişirin. Krepleri tavada veya mikrodalga fırında en y&uuml;ksek derecede 30 saniye ısıtın. Isınan krepleri 4 ayrı tabağa yerleştirin. Ilık armutları ve suyunu kreplerin &uuml;zerine yayın. &Uuml;zerine 1 top Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma ilave edin, esmer şeker ve fıstık serperek servis edin.</p>