CARTE D'OR Tarifler - ARMUTLU TART
Carte d'Or Tarif - ARMUTLU TART

ARMUTLU TART

<p>Carte d'Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma ve armutla tatlanan bu tart bir muhteşem...</p>

MALZEMELER

<p>1 adet sade hazır pasta tabanı (Hazır pasta tabanı yerine artmış kekleri de kullanabilirsiniz)<br />2 adet armut<br />1 fincan (60 gr) toz şeker<br />4 adet karanfil<br />1 &ccedil;ay kaşığı tar&ccedil;ın<br /><a href="../classic/sutlu-cikolatali">Carte d&rsquo;Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Armutları soyup ince ince dilimleyin. Toz şeker, karanfil, tar&ccedil;ın ve 1 bardak su ile tencereye koyun. Armutlar yumuşayınca &ccedil;ıkartın ve kalan sosu koyulaşıncaya kadar pişirin. Pasta tabanından ağzı geniş bir bardak ile yuvarlaklar &ccedil;ıkartın, tenceredeki sosla ıslatın. &Uuml;st&uuml;ne armutları dizin. Carte d&rsquo;Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma ile servis edin.</p>