CARTE D'OR Tarifler - BALLI KAYMAKLI BÖREK
Carte d'Or Tarif - BALLI KAYMAKLI BÖREK

BALLI KAYMAKLI BÖREK

<p>Bal ve kaymağın lezzet kardeşliği incecik yufkalarla yepyeni bir anlam kazanıyor.</p>

MALZEMELER

<p>3 adet yufka <br />200 gr kaymak <br />1 &ccedil;ay bardağı bal <br />1 &ccedil;ay bardağı ceviz veya fındık (d&ouml;v&uuml;lm&uuml;ş) <br />3 &ccedil;orba kaşığı margarin (eritilmiş) <br />Kızartmak i&ccedil;in Sıvı yağ Servis i&ccedil;in <a href="../classic/antep-fistik-bitter-cikolata-karamel-parcali-kaymak">Carte d&rsquo;Or Classic Antep Fıstıklı</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Yufkayı ikiye katlayarak &uuml;&ccedil;gen şeklinde ikiye kesin. &Uuml;&ccedil;gen şeklindeki yufkaların iki tarafını da margarin ile iyice yağlayıp, i&ccedil;ine bir tatlı kaşığı kaymak, d&ouml;v&uuml;lm&uuml;ş ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal koyup hızlıca sarın. B&ouml;rekleri pişirmeden &ouml;nce 30 dakika buzlukta bekletin. Kızgın yağda her tarafı pembeleşinceye kadar kızartın. Birer top <a href="../classic/antep-fistik-bitter-cikolata-karamel-parcali-kaymak">Carte d&rsquo;Or Classic Antep Fıstıklı</a> ile sıcak servis edin.</p>