CARTE D'OR Tarifler - BADEMLİ FIRIN İRMİK TOPLARI
Carte d'Or Tarif - BADEMLİ FIRIN İRMİK TOPLARI

BADEMLİ FIRIN İRMİK TOPLARI

<p>Badem, irmik ve dondurma muhteşem bir &uuml;&ccedil;l&uuml;...</p>

MALZEMELER

<p>2 su bardağı irmik <br />1 &ccedil;ay bardağı şeker <br />150 gr margarin <br />&frac12; &ccedil;ay bardağı kavrulmuş badem tozu <br />1 su bardağı s&uuml;t <br />1,5 su bardağı su <br />&Uuml;zeri i&ccedil;in <br />1 &ccedil;ay bardağı file badem <br />Servis i&ccedil;in <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> <br /><a href="../classic/sutlu-cikolatali">Carte d'Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma</a> <br /><a href="../hazir_sos/cikolatali-sos">Carte d&rsquo;Or &Ccedil;ikolatalı Sos</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Tencerede erittiğiniz margarinde irmik ve badem tozunu kavurun. Başka bir tencerede s&uuml;t, su ve şekeri bir taşım kaynatıp, kavurduğunuz irmiğe yavaş yavaş yedirin. İrmiği 10 dakika demlendirdikten sonra, tatlı kaşığı ile top haline getirip file bademe bulayın. 10 dakika buzlukta dinlendirin ve &ouml;nceden ısıtılmış 180&deg;C&rsquo;lik fırında 10 dakika veya bademler kızarana kadar pişirip Carte d'Or Classic Kaymaklı ve S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı dondurmayla sıcakken servis edin.</p>