CARTE D'OR Tarifler - ANTEP FISTIKLI VE ÇİLEKLİ MİLFÖY
Carte d'Or Tarif - ANTEP FISTIKLI VE ÇİLEKLİ MİLFÖY

ANTEP FISTIKLI VE ÇİLEKLİ MİLFÖY

<p>Milf&ouml;y&uuml;n &ccedil;ilekli ve Antep fıstıklı dondurmayla oluşturduğu lezzet hem g&ouml;ze hem de mideye hitap ediyor.</p>

MALZEMELER

<p>&frac12; paket milfoy hamuru <br />2 &ccedil;orba kaşığı margarin (eritilmiş) <br />3 top Antep Fıstıklı Carte d&rsquo;Or Dondurma <br />3 top Carte d&rsquo;Or Classic &Ccedil;ilekli Dondurma <br />Servis i&ccedil;in Pudra şekeri <br />Taze &ccedil;ilek <br />Antep fıstığı</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Milf&ouml;y hamurunu cetvel yardımıyla istediğiniz boyda 12 adet dikt&ouml;rtgen şeklinde kesin. &Uuml;zerlerine 2 &ccedil;orba kaşığı erimiş margarin s&uuml;r&uuml;p &ouml;nceden ısıtılmış 180&deg;C&rsquo;lik fırında 15 dakika veya &ccedil;ıtır olana kadar pişirin. Antep fıstıklı ve Carte d&rsquo;Or Classic &Ccedil;ilekli dondurmayı top top yaparak, &ccedil;ıtır milf&ouml;y&uuml;n &uuml;zerine bir &ccedil;ilekli, bir Antep fıstıklı olacak şekilde damalı desende yerleştirin, &uuml;zerine Antep fıstıklarını serpin. İkinci kat milf&ouml;y&uuml; koyup, pudra şekeri, taze &ccedil;ilek ve Antep fıstığı ile s&uuml;sleyin.</p>