CARTE D'OR Tarifler - GÜL LOKUMLU CREME BRULEE
Carte d'Or Tarif - GÜL LOKUMLU CREME BRULEE

GÜL LOKUMLU CREME BRULEE

<p>En meşhur Fransız tatlılarından Cr&egrave;me Br&ucirc;l&eacute;e&rsquo;yi geleneksel lezzetlerimizden g&uuml;ll&uuml; lokum ile yorumladık. Bu tarif davetlerinizin vazge&ccedil;ilmez lezzetlerinden biri olmaya aday!</p>

MALZEMELER

<p>1 su bardağı krema &frac12; vanilya &ccedil;ubuğu 2 &ccedil;orba kaşığı g&uuml;l suyu 1 su bardağı g&uuml;ll&uuml; lokum 3 adet yumurta sarısı 3 &ccedil;orba kaşığı şeker Servis i&ccedil;in <a href="../classic/kaymakli">Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Kremayı, vanilya &ccedil;ubuğu ve g&uuml;l suyuyla bir taşım kaynatın. Doğradığınız g&uuml;ll&uuml; lokumları da karışıma ekleyin. Başka bir kapta yumurta sarısı ve şekeri &ccedil;ırpın, sıcak kremayı &uuml;zerine d&ouml;k&uuml;p iyice karıştırın. Ateşten aldığınız karışımı kaselere d&ouml;k&uuml;n, &ouml;nceden ısıtılmış 160&deg;C&rsquo;lik fırında, suyun i&ccedil;ine oturttuğunuz kapları 12 dakika pişirin. 30 dakika buzdolabında dinlendirdikten sonra &uuml;zerine şeker serpip, yakarak kaymaklı dondurma ile servis edin.</p>