CARTE D'OR Tarifler - VİŞNELİ EKMEK KADAYIFI
Carte d'Or Tarif - VİŞNELİ EKMEK KADAYIFI

VİŞNELİ EKMEK KADAYIFI

<p>Ekmek kadayıfının bademli vişne sosu ve enfes lezzet vişneli Carte d&rsquo;Or&rsquo;la bir araya geldiği Vişne Soslu Ekmek Kadayıfı hem hafif hem de leziz bir tatlı olarak dikkat &ccedil;ekiyor.</p>

MALZEMELER

<p>1 paket ekmek kadayıfı <br />3 su bardağı şeker <br />4 su bardağı su <br />Yarım limonun suyu <br />Vişneli sos i&ccedil;in: 1 paket donmuş vişne <br />1 su bardağı şeker <br />1 su bardağı badem tozu <br />1 &ccedil;ay kaşığı nişasta <br />Servis İ&ccedil;in: <a href="../classic/cikolata-parcali-kaymak-visne-bitter-cikolata">Carte d&rsquo;Or Classic Vişneli</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>3 su bardağı şeker ve 4 su bardağı suyu bir taşım kaynatıp i&ccedil;ine limon suyunu ekleyip, kısık ateşte şerbet kıvamı alana kadar kaynatın. Hazır ekmek kadayıfını 6 kişilik kesip, şerbetini vererek kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Vişneleri şekerle kısık ateşte sulanana kadar pişirip i&ccedil;ine badem tozunu ekleyin. 1 tatlı kaşığı suyla a&ccedil;tığınız nişastayı da ekleyip koyu bir sos elde edene kadar pişirin. Ekmek kadayıfının arasına ince dilimlediğimiz Carte d&rsquo;Or Classic Vişneli yerleştirip, etrafını sosla s&uuml;sleyin.</p>