CARTE D'OR Tarifler - CARTE D’OR VANİLYALI PUDİNGLİ ŞEFTALİLİ TART
Carte d'Or Tarif - CARTE D’OR VANİLYALI PUDİNGLİ ŞEFTALİLİ TART

CARTE D’OR VANİLYALI PUDİNGLİ ŞEFTALİLİ TART

<p>Vanilyalı puding ve şeftalinin değişik tad karışımı karşısında şakına d&ouml;neceksiniz.</p>

MALZEMELER

<p>1 kg şeftali <br />1 &ccedil;orba kaşığı margarin <br />1 su bardağı esmer şeker <br />1 paket <a href="../puding/vanilyali">Carte d&rsquo;Or vanilyalı puding <br /></a>1 paket bebe bisk&uuml;visi <br />1 &ccedil;orba kaşığı eritilmiş margarin <br />750 ml s&uuml;t puding i&ccedil;in</p>

HAZIRLANIŞI

<p>750 ml s&uuml;te Carte d&rsquo;Or Vanilyalı Pudingi ekleyerek hazırlayın. Şeftalileri soyup ince ince dilimleyin. Tavada erittiğiniz margarinin i&ccedil;ine ekleyerek, orta ateşte esmer şekerle karamelize olana kadar pişirin. Bir borcamın altına karamelize şeftalileri yerleştirin. &Uuml;zerine vanilyalı pudingi d&ouml;k&uuml;n. Pudingin soğuması i&ccedil;in tartınızı dolaba koyun. Rondoda &ccedil;ektiğiniz bebe bisk&uuml;vilerine eritilmiş margarini ekleyip karıştırın. Dolaptan &ccedil;ıkardığınız sertleşmiş pudingin &uuml;zerine bisk&uuml;vileri sık olacak şekilde yayın. Tatlınızın soğumasın i&ccedil;in buzdolabında iki saat bekletin. Buzdolabından &ccedil;ıkardıktan sonra tartınızı ters &ccedil;evirip servis edin.</p>