CARTE D'OR Tarifler - BEZELİ KUP
Carte d'Or Tarif - BEZELİ KUP

BEZELİ KUP

<p>Bezeleri &ccedil;ilekli dondurma yardımıyla renkli bir hale getirmek bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı...</p>

MALZEMELER

<p>4 adet beze <br />20g &ccedil;ifte kavrulmuş fındık <br />60g bitter &ccedil;ikolata <br />10ml Drambui (1 &ccedil;orba kaşığı) <br />Carte d&rsquo;Or Classic &Ccedil;ilekli Dondurma</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Fındıkları robotta &ccedil;ekin. &Ccedil;ikolatayı benmari usul&uuml; eritin ve &uuml;zerine bir &ccedil;eşit viski lik&ouml;r&uuml; olan Drambui&rsquo;den 1 kaşık ekleyin. Kuplara 2 adet beze koyun. &Uuml;st&uuml;ne 1 top Carte d&rsquo;Or Classic &Ccedil;ilekli Dondurma&rsquo;yı koyarak kabınız dolana kadar devam edin. Son olarak Carte d&rsquo;Or &Ccedil;ikolatalı Sos d&ouml;k&uuml;p, ufaladığınız fındıklarla s&uuml;sleyerek servis yapın.</p>