CARTE D'OR Tarifler - BISCOTTI İLE ERİMİŞ DÜŞLER
Carte d'Or Tarif - BISCOTTI İLE ERİMİŞ DÜŞLER

BISCOTTI İLE ERİMİŞ DÜŞLER

<p>Bir yandan yağan yağmuru izlerken bir yandan sıcacık erimiş &ccedil;ikolata batırılmış meyveler yemekten daha b&uuml;y&uuml;k bir keyif var mı? İnsanın y&uuml;z&uuml;ne kocaman bir g&uuml;l&uuml;mseme yerleştirirken i&ccedil;inizi de ısıtacak bir tat Biscotti ile Erimiş D&uuml;şler&hellip; Bir de yanında Carte d&rsquo;Or varsa&hellip;</p>

MALZEMELER

<p>200 g &ccedil;ikolata <br />1,5 kahve fincanı (125 ml) krema <br />1 &ccedil;orba kaşığı kahve lik&ouml;r&uuml; <br />Mevsim meyveleri <br />4 top Carte d&rsquo;Or &ccedil;eşitleri</p>

HAZIRLANIŞI

<p>&Ccedil;ikolatayı bı&ccedil;ak yardımıyla kıyın. K&uuml;&ccedil;&uuml;k bir tencereye kremayla birlikte koyun. Yumuşayana kadar kısık ateşte bırakın. Ateşten alınca lik&ouml;r&uuml; ekleyin. Servis tabağına alın. Hazırladığınız &ccedil;ikolata fond&uuml;y&uuml; taze meyveler, Carte d&rsquo;Or &ccedil;eşitleri ve biscottilerle servis yapın.</p>