Carte d'Or Tarif - CARTE D'OR'DAN KUPTA PUDİNG

CARTE D'OR'DAN KUPTA PUDİNG

<p>Muz ve bisk&uuml;vinin Carte d'Or Kakaolu Puding ile tatlı buluşması...</p>

MALZEMELER

<p>Carte d&rsquo;Or Kakaolu Puding <br />2 adet Muz <br />Yarım paket tam buğday ya da yulaflı bisk&uuml;vi <br />S&uuml;t <br />1 Kaşık yağ</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Carte d&rsquo;Or Kakaolu Pudingi &uuml;zerinde belirtilen tarifine g&ouml;re 750 ml s&uuml;t ile hazırlayın. Pişirdiğiniz pudingi Kaselere 1-2 parmak kalınlığında d&ouml;k&uuml;n. Muzlarınızı dilimleyin. 1 kaşık yağı tavaya muzların yapışmaması i&ccedil;in koyun. Dilimlediğiniz muzları tavaya yerleştirin. Dilerseniz &uuml;zerine bir tutam toz şeker serpebilirsiniz. Muzları altı &uuml;st&uuml; &ccedil;ok az renk değiştirene kadar 1-2 dakika kızartabilirsiniz. Fazla pişirmemeye dikkat edin. Bisk&uuml;vileri kırıp ufalayın ve pudingi d&ouml;kt&uuml;ğ&uuml;n&uuml;z kaselere 2 tatlı kaşığı kadar koyun. &Uuml;zerine hazırladığınız muzları tek kat kaplayacak şekilde dizin. &Uuml;zerine de kupu dolduracak kadar pudingi d&ouml;k&uuml;n. Hazırlamış olduğunuz pudingi dilerseniz bir top Carte d&rsquo;Or dondurma ile s&uuml;sleyerek servis yapabilirsiniz.</p>