Carte d'Or Tarif - KARAMELLİ BEZE

KARAMELLİ BEZE

<p>&Uuml;&ccedil; &ouml;zel lezzetin birlikteliğinden doğan aroma,dondurmanın katkısıyla zirveye ulaşıyor.</p>

MALZEMELER

<p>4 adet yumurta <br />1 su bardağı toz şeker <br />1/2 &ccedil;ay kaşığı tuz <br />1 bardak kırılmış fındık <br /><a href="../hazir_sos/karamelli-sos">Carte d'Or karamelli sos</a>&nbsp;<br /><a href="../classic/sutlu-cikolatali">Carte d'Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>4 yumurta beyazını iyice kurulanmış bir kapta mikser ile &ccedil;ırpın K&ouml;p&uuml;r&uuml;nce i&ccedil;ine yavaş yavaş tuzu ve şekeri ekleyin Mikseri kaldırınca bezenin ucu havada kalıncaya kadar &ccedil;ırpın Kırılmış fındığı tavada kavurup,yavaş&ccedil;a beze karışımına yedirin Yağlı kağıtla katlanmış fırın tepsisine &ccedil;ay tabağı b&uuml;y&uuml;kl&uuml;ğ&uuml;nde yayın &Uuml;zerine karamelli sos koyup,&ouml;nceden ısıtılmış 100 C'lik fırında 60 dakika pişirin Soğuyan bezelerin arasına Carte d'Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma toplarını yerleştirip,&uuml;zerine bir kat daha bez koyun,karamelli sos ile servis edin</p>