Carte d'Or Tarif - KARAMELLİ BROWNİE

KARAMELLİ BROWNİE

<p>Karamelle lezzetlenen browni,dondurmayla tamamlanıyor.</p>

MALZEMELER

<p>Browni i&ccedil;in 1 su bardağı şeker <br />3 adet yumurta <br />1 &ccedil;ay bardağı sıvı yağ <br />4 &ccedil;orba kaşığı kakao <br />200 gr bitter &ccedil;ikolata <br />1&nbsp;paket &nbsp;şekerli vanilin <br />1 tutam tuz <br />Karamel i&ccedil;in 1 su bardağı toz şeker <br />1 &ccedil;orba kaşığı su <br />1 &ccedil;orba kaşığı krema <br />1 &ccedil;orba kaşığı margarin <br />Servis i&ccedil;in <a href="../classic/kaymakli">Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Bitter &ccedil;ikolatayı eritip browni'nin t&uuml;m malzemesiyle birlikte,hamur iyice parlayana kadar karıştırın. Yağlı kağıt kapladığınız fırın kabına d&ouml;k&uuml;n. K&uuml;&ccedil;&uuml;k bir tencerede şeker ve suyu orta ateşte,karıştırmadan pişirin. Altın rengi aldığında,dikkatlice krema ve margarini ekleyin ve hızlıca karıştırın. Bir par&ccedil;a folyonun &uuml;zerine d&ouml;kerek buzlukta karamel sertleşinceye kadar soğutun. Sertleşen karameli tezgaha vurarak par&ccedil;alara ayırın ve browni hamuruna saplayın. &Ouml;nceden ısıtılmış 180 C'lik fırında 20 dakika pişirin,20 dakika dinlendirip Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma ile servis edin.</p>