Carte d'Or Tarif - Çikolatalı Krep

Çikolatalı Krep

<p>&Ouml;nceden pişirdiğiniz kreplerinizi ısıtıp, favoriniz olan Carte d&rsquo;Or ile de hazırlayabilirisniz. Muz ve Carte d&rsquo;Or Karamel sosu bu tatlının vazge&ccedil;ilmezlerindendir.</p>

MALZEMELER

<p>8 top<a href="../classic/cikolata-tutkunlarina"> Carte d&rsquo;or &Ccedil;ikolata Tutkunlarına</a> (200 g/400 ml) <br />150 g un <br />1 adet yumurta 275 ml s&uuml;t <br />25 ml su <br />Tavayı yağlamak i&ccedil;in &ccedil;ok az sıvı yağ <br />S&uuml;slemek i&ccedil;in: Pudra şekeri ve 12 adet taze ahududu</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Geniş bir kap i&ccedil;erisinde un ve yumurtayı karıştırın. Akışkan bir hamur elde edene kadar s&uuml;t ve su ilave ederek &ccedil;ırpın. Daha sonra hamurunuzu 5 dakika buzdolabında dinlendirin. Tavanızı ısıtıp, yağlayın. K&uuml;&ccedil;&uuml;k bir kep&ccedil;e (5 yemek kaşığı) ile krep hamurunu tavaya yayın. Altın sarısı rengini alana kadar pişirip hamurun diğer tarafını &ccedil;evirin. Diğer tarafını da kızarttıktan sonra tavadan alıp yağlı kağıt &uuml;zerine koyun. T&uuml;m krep hamuru bitine kadar pişirme işlemine devam edin. Servis i&ccedil;in &ouml;nceden hazırladığınız krepleri tavada ısıtın. Krepleri d&ouml;rde katlayarak birer k&uuml;lah oluşturup servis tabağına alın. 1 top Carte d&rsquo;Or Bitter &Ccedil;ikolata Tutkunlarına&rsquo;dan alıp krep k&uuml;lahının i&ccedil;erisine yerleştirin. &Uuml;zerine pudra şekeri serptikten sonra taze ahududu ile s&uuml;sleyip bekletmeden soğuk olarak servis edin.</p>