Carte d'Or Tarif - Orman Meyveleri Eşliğinde Carte d'Or

Orman Meyveleri Eşliğinde Carte d'Or

<p>Aromaların fantastik kombinasyonu olan bu sosu sizin favoriniz olan Carte d&rsquo;or ile ta&ccedil;landırın. Antep fıstıklı,bitter &ccedil;ikolata, karamel par&ccedil;a&ccedil;ıklı, kaymaklı Carte d&rsquo;Or ile bu tarif bir harika!</p>

MALZEMELER

<p>4 top <a href="../classic/antep-fistik-bitter-cikolata-karamel-parcali-kaymak">Antep Fıstıklı, Bitter &Ccedil;ikolata, Karamel Par&ccedil;a&ccedil;ıklı, Kaymaklı Carte d&rsquo;Or</a> (100 g/200 ml) <br />100 g karışık dondurulmuş kırmızı meyve <br />1 yemek kaşığı ince toz şeker <br />1 &frac12; yemek kaşığı vişne suyu <br />&frac12; yemek kaşığı &ccedil;ekilmiş karabiber <br />S&uuml;slemek i&ccedil;in: 4 adet &ccedil;ilek (doğranmış) <br />Ufalanmış dondurma k&uuml;lahi veya gofret par&ccedil;aları</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Tencerenin i&ccedil;erisine dondurulmuş meyveleri, şekeri ve vişne suyunu koyup karıştırın. Sosu kaynayana kadar karıştırarak pişirmeye devam edin. Daha sonra karabiberi ekleyip kısık ateşte 2 dakika daha pişirin. 4 top Antep fıstıklı,bitter &ccedil;ikolata, karamel par&ccedil;a&ccedil;ıklı, kaymaklı Carte d&rsquo;Or&rsquo;u servis bardaklarına koyun ve i&ccedil;erisine yerleştirin. Karışımın &uuml;zerine ılık meyve sosunu d&ouml;k&uuml;n. Dilimlenmiş &ccedil;ilek ve ufalanmış dondurma k&uuml;lahı veya gofret par&ccedil;aları ile s&uuml;sledikten sonra bekletmeden soğuk olarak servis edin.</p>