Carte d'Or Tarif - KAYISILI PANNA COTTA

KAYISILI PANNA COTTA

<p>Klasik tatlıların dışında deneyim yaşamak isteyenlere Carte d&rsquo;Or Selection Cheesecake Ziyafeti ile ta&ccedil;landırılan, kaysısılı mucize&hellip;</p>

MALZEMELER

<p>200 ml s&uuml;t <br />2 tatlı kaşığı toz jelatin <br />6 adet kayısı <br />25 gram bal <br />4 top <a href="../selection/cheesecake-ziyafeti">Carte d&rsquo;Or Selection Cheesecake Ziyafeti</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>S&uuml;t&uuml; kaynatın, ocaktan alıp jelatini i&ccedil;ine d&ouml;k&uuml;n ve karıştırn. Carte d&rsquo;Or Selection Cheesecake Ziyafeti&rsquo;ni bir kaseye alıp &uuml;zerine hazırladığınız sıcak s&uuml;tl&uuml; karışımı d&ouml;k&uuml;n ve karıştırın. Panna Cotta karışımını d&ouml;rt adet kaseye b&ouml;l&uuml;ş&uuml;t&uuml;r&uuml;n ve buzdolabında 2 saat soğutun. Dilimlediğiniz kayısılarınızın &uuml;zerine bal d&ouml;kerek tepsinizin &uuml;zerine dizin. &Ouml;nceden ısıttığınız ızgara fırınınızda kayısılarınızı karamelize olana kadar 6-8 dakika bekletin. Panna Cotta&rsquo;nızı hazırladığınız kayıslarınızla servis edin.</p>