Carte d'Or Tarif - ÇİLEKLİ LOKUMLU DONDURMA

ÇİLEKLİ LOKUMLU DONDURMA

<p>&Ccedil;ilek ve lokumun dondurmayla muhteşem uyumunu denemeden ge&ccedil;meyin...</p>

MALZEMELER

<p>400 gr &ccedil;ilek <br />75 gr s&uuml;tl&uuml; &ccedil;ikolata <br />15 gr pudra şekeri <br />200 gr lokum <br />20 gr badem <br />4 top <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>&Ccedil;ikolatalarınızı benmari usul&uuml; ile eritin. 200 gram &ccedil;ileğinize pudra şekeri ekleyip &ccedil;atal yardımıyla ezin. Geri kalan &ccedil;ilkeleri dilimleyin. &Ouml;nce dilimlediğiniz &ccedil;ileklerinizi sonra lokumları daha sonra da ezdiğiniz &ccedil;ilekleri 4 ayrı kaba eşit şekilde b&ouml;lerek koyun. Hazırladığınız kabın en &uuml;st&uuml;ne bir top Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma koyup &uuml;zerine hazırladığınız erimiş &ccedil;ikolatayı d&ouml;kerek servis edin.</p>